Administrators have options for 20 hours = 2 days, 10 hours = 1 day or individual topics.
Instructor(s) will discuss various topics over a 1-day period, 6 hours for the day. During these ARF & RCFE DSS approved CEUs, administrators will learn different subjects that will be helpful for their businesses and personal growth while caring for their residents.
IN-PERSON: Date & Location Pending 11/02
Workplace Safety Symposium
8:15am-9:00am Check-In Time
9:05am-10:05am (1 hour) Tracie Arlington
Safety & Security Tips
10:10am-11:10am (1 hour) Regina New
Cal/OSHA Workplace Violence Prevention Plan
11:15am-11:45am (30 minutes) Sher DeWeese
12:30pm-1:30pm (1 hour) Honda McFadden
1:35pm-3:05pm (1 hour 30 minutes) Christopher Davis
Active Shooter Civilian
3:05pm-4:05pm (1 hour) Regina New & Christopher Davis
Long Term Care Active Shooter Response Tabletop Exercise